Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης υιοθεσίας σκύλου


       Μετά από πολλές ώρες δουλειάς διαμόρφωσα ένα ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των υποψήφιων κηδεμόνων για υιοθεσία σκύλου, είτε κατά τη διαδικασία ανεύρεσης ενός ή ενώ έχει γίνει κάποια συγκεκριμένη επιλογή ενός σκύλου. Οι ερωτήσεις και οι δηλώσεις δημιουργήθηκαν με βάση ξένα ερωτηματολόγια αξιολόγησης και με βάση την προσωπική μου εμπειρία και γνώσεις και σε τίποτα δεν αντικαθιστά την κρίση των αρμόδιων φορέων (Καταφύγιο, Σωματείο, κλπ.). Παρακάτω βλέπετε σε εικόνες το αρχείο το οποίο μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε ολοκληρωμένο πατώντας ΕΔΩ .
      

       Πάντα το ανωτέρω ερωτηματολόγιο πρέπει να συνοδεύεται από την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση που δημιούργησα, στην οποία αναγράφεται ήδη το κείμενο που θα δηλώνει ο υποψήφιος κηδεμόνας και στην οποία θα θεωρείται το γνήσιο υπογραφής ώστε να έχει νομική ισχύ. Την υπεύθυνη δήλωση μπορείτε να την βρείτε και να την κατεβάσετε ολοκληρωμένη πατώντας ΕΔΩ.

Ελπίζω να βοηθήσει στο μέγιστο!


Ο Διαχειριστής
Δρίβας Ευάγγελος

Για οποιαδήποτε άλλη απορία απευθυνθείτε στη σελίδα & blog «Report Αnimal Αbuse Greece - Καταγγελίες Κακοποίησης Ζώων Ελλάδας»