Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Χρηματοδότηση Δήμων & Συνδέσμων Δήμων για τη βελτίωση καταφυγίων


Με την υπ΄αριθμόν 2379/82158 από 15/07/2016 το Τμήμα Προστασίας των Ζώων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων καλεί του Δήμους και τους Συνδέσμους Δήμων έως και 30/09/2016 να υποβάλουν αιτήσεις προκειμένου να χρηματοδοτηθούν για τη βελτίωση της λειτουργίας των προγραμμάτων διαχείρισης των αδέσποτων ζώων και των κτιρίων των ήδη υφισταμένων καταφυγίων τους. Δυστυχώς, στις δαπάνες ΔΕΝ περιλαμβάνεται η κατασκευή καταφυγίου και ιατρείου! Οι φορείς μπορούν να αιτηθούν χρηματοδότηση για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ανεξάρτητα από το εάν διαθέτουν καταφύγιο ή ιατρείο. Επίσης, μπορεί να χρηματοδοτείται η αμοιβή ιδιώτη κτηνιάτρου με τον οποίο ο φορέας έχει υπογράψει σύμβαση για την παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, οι επιλέξιμες δαπάνες για την υλοποίηση των ενεργειών διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς περιγράφονται ως εξής:


Καλούμε όλους του Δήμους να βελτιώσουν τις συνθήκες λειτουργίας τους άμεσα!
Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την Κοινή Υπουργική Απόφαση ΕΔΩ: http://www.kedke.gr/wp-content/uploads/2016/07/2163-2016.pdf.

Ο Διαχειριστής
ΔΡΙΒΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Αστυνομικός-Ψυχολόγος

Για οποιαδήποτε άλλη απορία απευθυνθείτε στην ομάδα, σελίδα & blog Report animal abuse - Καταγγελίες για κακοποίηση ζώων